Ελλάδα|20.07.2019 12:31

Κ. Μακεδονία: Τον Απρίλιο ξεκινούν γυρίσματα ταινίας του Bollywood

Newsroom

Μιούζικαλ, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν και τέσσερις γυναίκες από την Ελλάδα, θα γυριστεί στην Κεντρική Μακεδονία από τον ηθοποιό και παραγωγό του Bollywood, Νιλές Μαλότρα. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Για το θέμα συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον Ινδό ηθοποιό και παραγωγό, ενώ στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Τάσος Τζήκας και ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αλέξανδρος Θάνος. 

Ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε ότι η Περιφέρεια θα παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στη συγκεκριμένη παραγωγή, μέσω του film office που έχει δημιουργηθεί στην Κεντρική Μακεδονία και προανήγγειλε επισκέψεις του τόσο στην Ινδία για επαφές με παραγωγούς του Bollywood, όσο και στις ΗΠΑ για επαφές με εταιρείες παραγωγών του Hollywood. Επίσης, προγραμματίζεται να γίνει και μια αποστολή από παραγωγούς κινηματογραφιστές της Ινδίας και του Bollywoοd στην Κεντρική Μακεδονία, πιθανότατα τον Νοέμβριο.

Από την πλευρά του ο κ. Μαλότρα δήλωσε ότι επισκέπτεται πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα την Πέμπτη επισκέφθηκε και τη Βεργίνα, την οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντικό μέρος για εκείνον, διότι είδε από κοντά τον τάφο του Φιλίππου Β΄. Πριν από εικοσιπέντε χρόνια ο ίδιος είχε υποδυθεί τον Μακεδόνα βασιλιά σε ένα πολύ δημοφιλές τηλεοπτικό σήριαλ που προβαλλόταν στην Ινδία.

Απόστολος ΤζιτζικώσταςΚεντρική ΜακεδονίαταινίαBollywood