Ελλάδα|20.07.2019 10:37

Σοκ στο Κιάτο: Γιος έθαψε τη μάνα του στην αυλή για να παίρνει τη σύνταξή της (vid)

Newsroom

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης μιας ηλικιωμένης στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο. Η άτυχη γυναίκα αγνοούνταν από τον Νοέμβριο, ενώ η εξαφάνιση της δηλώθηκε από τους οικείους της μόλις πριν από τρεις ημέρες, στις 17 Ιουλίου. 

Οι Αρχές, εξετάζοντας ενδελεχώς την υπόθεση εξαφάνισης της, κατόρθωσαν να φτάσουν στην άκρη του νήματος της υπόθεσης την Παρασκευή, 19/7. Αργά το απόγευμα της ημέρας, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της για να κάνουν έρευνα στο χώρο. Στο πίσω μέρος της αυλής και μέσα στην αποθήκη εντόπισαν θαμμένο το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη του γιου της, ο οποίος και ομολόγησε ότι εκείνος την έθαψε εκεί προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή της καθώς, όπως είπε, δεν είχε χρήματα.

Στο σημείο βρεθήκαν από την πρώτη στιγμή η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Ταξίαρχος Σπυρίδων Σκλάβος. 

Πηγή: korinthostv.gr

σύνταξημητέραγιοςΚιάτο