Ελλάδα|21.07.2019 10:09
Γαύδος: Αγνοείται 50χρονος που διέμενε σε σκηνή
NewsroomΕξακολουθεί να αγνοείται 50χρονος που εξαφανίστηκε πριν από περίπου μία βδομάδα από τη σκηνή που διέμενε στη Γαύδο. Οι έρευνες συνεχίζονται μόνο από την Αστυνομία, καθώς η πυροσβεστική αποχώρησε από το ακριτικό νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος άνδρας που διέμενε τα τελευταία έξι περίπου χρόνια στο νησί είναι Έλληνας, όχι όμως από την Γαύδο.
Στη σκηνή που διέμενε ο άνδρας, σε περιοχή της παραλίας Λαβράκας, βρίσκονται ακόμα τα ρούχα του και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο 50χρονος ήξερε να επιβιώνει σε ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς είχε λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση στον στρατό, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι διέμενε για μεγάλο διάστημα σε σκηνή.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ, ο εμφύλιος στο κίνημα MAGA για τον πόλεμο στο Ιράν και η σιωπή των influencers
- «Η αίθουσα στη δίκη των Τεμπών είναι πιο μικρή και από αυτή για τα βίντεο - Συνεχίζεται το πραξικόπημα»
- Οι εικόνες ντροπής στην αίθουσα της δίκης των Τεμπών, το άδειασμα του Καιρίδη στα γαλάζια θύματα των υποκλοπών και η συμμαχία Φάμελλου με τους ταξιτζήδες
- Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης σε εξέλιξη - Γιατί η κυβέρνηση ρίχνει το βάρος στη Βόρεια Ελλάδα