Ελλάδα|21.07.2019 17:00
Διπλή μάχη με τις φλόγες στον νομό Ιωαννίνων
NewsroomΔύο πυρκαγιές, οι οποίες καίνε χορτολιβαδικές εκτάσεις, βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε εξέλιξη στο νομό Ιωαννίνων, χωρίς, ωστόσο, να απειλούν κατοικημένες περιοχές.
Η πρώτη ξέσπασε στις 11:26, στην περιοχή Κοσμηρά. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατάφερε να τη θέσει υπό μερικό έλεγχο. Μέχρι στιγμής έχει κάψει περίπου είκοσι στρέμματα ξερών χόρτων.
Η δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο, στην περιοχή Λόφος Καστριτσίου Ιωαννίνων και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Καίγονται χορτολιβαδικές εκτάσεις.
Διαβάστε ακόμη
- Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
- Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
- Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
- Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»