Ελλάδα
|
22.07.2019 15:40
Δεύτερη φωτιά στην Αρκαδία μέσα σε λίγες ώρες
NewsroomΠυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αρκαδία και συγκεκριμένα σε δασική έκταση στην περιοχή Κάτω Δολιανά, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα, τύπου «Πετζετέλ».
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.
Όσον αφορά στη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε δασική έκταση στην περιοχή Κλάκοβα Μεγαλόπολης, εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να την θέσουν υπό έλεγχο.
Διαβάστε ακόμη
- «Καμπανάκι» ΟΣΕ για το τμήμα ΣΚΑ - Οινόη: Ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός θραύσεων - Συνεχείς οι βλάβες και οι καθυστερήσεις στον Προαστιακό
- «Θύελλα» αντιδράσεων για τον Νίκο Παππά - Το παρασκήνιο της διαγραφής και το χρονικό με την επίθεση σε δημοσιογράφο
- Στα «κάγκελα» οι αγρότες: Μήνυμα κλιμάκωσης στέλνουν από τα μπλόκα - Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η «καρδιά» της Ελλάδας χτυπά στο ναυπηγείο του Λοριάν