Γιος ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο
NewsroomΤο απόγευμα της Τρίτης (23/7), ΙΧ καρφώθηκε σε κολόνα και ο 23χρονος οδηγός του οχήματος ανασύρθηκε από τα συντρίμμια χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΙΧ οδηγήθηκε στη μοιραία κολόνα με μεγάλη ταχύτητα, με τον 23χρονο γιο ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών να χάνει τη ζωή του.
Θυμίζουμε πως σε τροχαίο δυστύχημα είχε χάσει τη ζωή του και ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης, στις 26 Φεβρουαριου του 2017, όταν η Porsche που οδηγούσε έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμανόγλου. Νεκροί από την κομματιασμένη Porsche είχαν ανασυρθεί ο οδηγός της Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος. Νεκροί ανασύρθηκαν επίσης από το σταθμευμένο ΙΧ τόσο η Αποστολία Πατμάνογλου όσο και ο Παύλος Πατμάνογλου.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε
- Στις φυλακές Κορυδαλλού με ταξί και συνοδεία περιπολικών ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος
- Έκλεισε η συμφωνία ορόσημο για τα αεροπορικά ταξίδια στην ΕΕ: Τι αλλάζει για χειραποσκευές και αποζημιώσεις
- Η μεγάλη ανατροπή: Τι λέει οδηγός της Amazon που έκλεψε γάτα πελάτη - Το βίντεο που έγινε viral