Λαμία: Πώς «υπάλληλος της ΔΕΗ» έκλεψε 110.000 ευρώ από ηλικιωμένη
NewsroomΘύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένη στο Κωσταλέξι Λαμίας, όταν ένας άνδρας παρουσιάστηκε ως τεχνικός της ΔΕΗ το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7).
Ο δήθεν υπάλληλος της ΔΕΗ με πρόσχημα ότι υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος ζήτησε να δει και να επισκευάσει το ρολόι της ΔΕΗ. Στη συνέχεια για τον κόπο του ζήτησε 100 ευρώ παρακολουθώντας το μέρος όπου η ηλικιωμένη έκρυβε τις οικονομίες της.
Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr χωρίς να το περιμένει η 84χρονη ο «τεχνικός» επέστρεψε στο σημείο που βρισκόταν σε εξωτερικό μέρος του σπιτιού και της έκλεψε τα υπόλοιπα χρήματα που υπολογίζονται πάνω από 110.000 ευρώ!
Όταν κατάλαβε την απάτη η ηλικιωμένη ειδοποίησε την αστυνομία που προσπαθεί μέσω των περιγραφών και των καταθέσεων να ταυτοποιήσει τον απατεώνα προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί.
Πηγή: lamiareport.gr
- Τέσσερις ιατροδικαστές στο νησί για τους 15 νεκρούς μετανάστες στη Χίο - Σε εφαρμογή το ειδικό πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσης
- Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»
- Έχεις «κολλήσει» με αυτή τη σειρά; Οι επιστήμονες λένε πως ίσως κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή!