Λαμία: Πώς «υπάλληλος της ΔΕΗ» έκλεψε 110.000 ευρώ από ηλικιωμένη
NewsroomΘύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένη στο Κωσταλέξι Λαμίας, όταν ένας άνδρας παρουσιάστηκε ως τεχνικός της ΔΕΗ το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7).
Ο δήθεν υπάλληλος της ΔΕΗ με πρόσχημα ότι υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος ζήτησε να δει και να επισκευάσει το ρολόι της ΔΕΗ. Στη συνέχεια για τον κόπο του ζήτησε 100 ευρώ παρακολουθώντας το μέρος όπου η ηλικιωμένη έκρυβε τις οικονομίες της.
Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr χωρίς να το περιμένει η 84χρονη ο «τεχνικός» επέστρεψε στο σημείο που βρισκόταν σε εξωτερικό μέρος του σπιτιού και της έκλεψε τα υπόλοιπα χρήματα που υπολογίζονται πάνω από 110.000 ευρώ!
Όταν κατάλαβε την απάτη η ηλικιωμένη ειδοποίησε την αστυνομία που προσπαθεί μέσω των περιγραφών και των καταθέσεων να ταυτοποιήσει τον απατεώνα προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί.
Πηγή: lamiareport.gr
- «Σείεται» από τις διαδηλώσεις η Αλβανία: Σκηνές χάους στα Τίρανα - Πάνω από 1.000 συλλήψεις, πλαστικές σφαίρες, μολότοφ, δακρυγόνα και λεηλασίες
- Κινηματογραφική διάρρηξη στην Εύβοια: Έκαναν «κομμάτια» κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Financial Times: Τρία μέτωπα, ένα μοιραίο λάθος - «Υπνοβατεί» ο πλανήτης προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
- «Παίρνουμε τη Βαστίλη»: 800.000 διαδηλωτές σε όλη τη Γαλλία - Πρωτοφανής καταστολή και βία