Ελλάδα
|
27.07.2019 16:53
Τραυματισμός επαγγελματία οπλίτη σε φυλάκιο
NewsroomO επαγγελματίας οπλίτης Μηχανικού [ΕΠ.ΟΠ (ΜΧ)] Γ.Ν. τραυματίστηκε στην οσφυϊκή χώρα, συνεπεία πτώσης, κατά τη διάρκεια εργασιών επισκευής του επιτηρητικού φυλακίου (ΕΦ) Στρογγύλης.
Το στέλεχος εξετάστηκε από τον ιατρό της μονάδος και είναι καλά στην υγεία του, ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για προληπτικούς λόγους θα μεταφερθεί με ελικόπτερο του Στρατού Ξηράς στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ.
Διαβάστε ακόμη
- Μπλόκα αγροτών: Ποιες μέρες θα είναι ανοιχτοί οι δρόμοι στις γιορτές - Τι θα γίνει με τις παρακαμπτήριες οδούς
- Ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: «Δεν τα έχω πει ακόμα όλα στην Ελλάδα»
- «Φλέγονται» οι Βρυξέλλες: Άγρια καταστολή στη διαδήλωση των αγροτών - Δακρυγόνα, και φωτιές έξω από το Ευρωκοινοβούλιο
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή