Ελλάδα|29.07.2019 21:19
Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στα Άνω Βούναια
NewsroomΥπό μερικό έλεγχο έθεσε η πυροσβεστική την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στα Άνω Βούναια του δήμου Κιλελέρ Λάρισας σε αγροτοδασική έκταση, με μεγάλη ποσότητα αγροτικών υπολειμμάτων.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, αρχιπύραρχος Χρήστος Σπαθούλας σημείωσε πως η πυρκαγιά έχει κάψει περίπου 200 στρέμματα από τα οποία 120 είναι δασική έκταση και τα 80 στρέμματα είναι υπολείμματα καλλιεργειών.
Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο σημείο της πυρκαγιάς επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 16 οχήματα, μια ομάδα από πεζοπόρο τμήμα με επτά πυροσβέστες, ενώ δύο αεροσκάφη πραγματοποίησαν ρίψεις νερού.
Διαβάστε ακόμη
- Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
- Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
- «Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε