Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο της δολοφονίας
NewsroomΣτο σημείο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, έχει αρχίσει από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (31/7) να συρρέει κόσμος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση αποφυλάκισης για τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.
Η απόφαση για την αποφυλάκιση του δολοφόνου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έχει προκαλέσει ιδιαίτερα έντονες αντιδράσεις, ενώ στην ελληνική αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός για την αποψινή συγκέντρωση.
Η παρουσία της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας είναι ιδιαίτερα έντονη, ενώ περιμετρικά της περιοχής των Εξαρχείων υπάρχουν μεγάλες δυνάμεις από όλες τις υπηρεσίες του Σώματος.
Το κάλεσμα έχει δοθεί στην οδό Τζαβέλα και Μεσολογγίου στις 20:00 και στο σημείο έχουν αρχίσει να προσέρχονται ήδη κόσμος που αναμένεται να δώσει το παρών.
- Πύρινος όλεθρος σε Γαλλία και Ισπανία: Χιλιάδες στρέμματα στάχτη - Νέο ευρωπαϊκό καθεστώς οι megafires
- Θολό το τοπίο για τον θάνατο της 42χρονης στη Σύρο: Τι αναμένεται να ρίξει «φως» και οι απολογίες
- Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Είμαι αθώος - Η Μαρία πυροβόλησε τον γιο της και μετά αυτοκτόνησε», λέει ο Ιταλός
- Κύπρος: Σάλος με γιγαντοαφίσα στα εβραϊκά σε αυτοκινητόδρομο - Απεικονίζει Ισραηλινό υποψήφιο πρωθυπουργό