Ρόδος: Εισαγγελική εντολή για πρόσθετη έρευνα για τον πνιγμό των κοριτσιών
NewsroomΕλεύθεροι αφέθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης, με εντολή του εισαγγελέα Ρόδου, οι δυο υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας του νησιού στην πισίνα της οποίας βρήκαν τραγικό θάνατο, την Τετάρτη το απόγευμα, δύο αδελφές από τη Γαλλία, ηλικίας 19 και 16 ετών, που έκαναν διακοπές στο νησί με την οικογένεια τους.
Όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να γίνει πρόσθετη έρευνα από τους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού, έτσι ώστε να διευκρινιστούν όλες οι πτυχές της διπλής αυτής τραγωδίας που βύθισε στο πένθος την οικογένεια των Γάλλων, αλλά και την τοπική κοινωνία.
Ο ιατροδικαστής Ρόδου κ. Κωτρέτσος, που ολοκλήρωσε χθες αργά το μεσημέρι την ιατροδικαστική του έκθεση, επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος των δύο κοριτσιών προήλθε από πνιγμό, αλλά παραγγέλθηκαν και άλλες πρόσθετες τοξικολογικές εξετάσεις, όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία της ιατροδικαστικής έρευνας, έτσι ώστε να αποκλειστεί οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.
- Ο Τραμπ λέει ότι δεν μπλοφάρει: «100% έτοιμοι για δασμούς» στην Ευρώπη που διαφωνεί για τη Γροιλανδία
- Καρυστιανού: Η χθεσινή απάντησή μου στο θέμα των αμβλώσεων διαστρεβλώθηκε σκοπίμως
- Κρατούμενος της ICE νεκρός σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - Εξετάζεται ως «πιθανή αυτοκτονία»
- Το αδιανόητο γκολ του Μπάμπη Κωστούλα με ανάποδο ψαλίδι! Αποθέωση από Τιερί Ανρί και Premier League