Ελλάδα|02.08.2019 14:47

Θεσσαλονίκη: Τετ-α-τετ Μπουτάρη-Ζέρβα για τα ανοιχτά ζητήματα του δήμου

Newsroom

Για όλα τα ανοιχτά θέματα το δήμου Θεσσαλονίκης ενημέρωσε ο Γιάννης Μπουτάρης τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης το πρωί της Παρασκευής.  Για περισσότερες από δύο ώρες το επιτελείο του νέου δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα ενημερώθηκε από τη σημερινή διοίκηση για όλα τα εκκρεμή ζητήματα τα οποία πρέπει να τρέξουν το επόμενο διάστημα ανά τομέα και νομικό πρόσωπο του δήμου. 

Μεταξύ αυτών ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για το Μουσείο Ολοκαυτώματος, το ντεκ της νέας παραλίας, τον προαστιακό, την ακτοπλοϊκή αστική συγκοινωνία, την πλατεία Διοικητηρίου  την ανάπλαση της Αγίας Σοφίας και της δημιουργίας του αποτεφρωτηρίου.  Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Γιάννης Μπουτάρης στα εκκρεμή δικαστικά ζητήματα του δήμου  όπως αυτό των συμβασιούχων αλλά και του καταλογισμού των ποσών της υπεξαίρεσης σε στελέχη της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο νέος δήμαρχος έφυγε με φακέλους σχετικά με όλα τα ανοιχτά θέματα. Τα ηνία του δήμου αναλαμβάνει ο κ. Ζέρβας από την 1η Σεπτεμβρίου ενώ η νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου θα ορκιστεί στις 26 Αυγούστου.

δήμος ΘεσσαλονίκηςΓιάννης ΜπουτάρηςΚωνσταντίνος Ζέρβας