Ελλάδα|18.11.2018 23:11

Συγκινητικό μήνυμα νέων από το Μάτι: «Σε νιώθω, Καλιφόρνια»

Newsroom

«Σε νιώθουμε, Καλιφόρνια». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι νέοι από το Μάτι στην Καλιφόρνια, η οποία ζει εδώ και μέρες τον πύρινο εφιάλτη, που έζησαν και οι ίδιοι στις 23 Ιουλίου από τη φωτιά.

Το κείμενό τους:

«Σε νιώθω, Καλιφόρνια! Έχω νιώσει και εγώ πώς είναι να σβήνονται τα μέρη που έχεις τις πιο όμορφες αναμνήσεις σου. Έχω νιώσει πώς είναι να κοιτάς γύρω σου και να μην καταλαβαίνεις πού βρίσκεσαι.

Έχω νιώσει πώς είναι να αναρωτιέσαι συνέχεια γιατί; και τώρα; Και τώρα, πώς θα γίνουν πάλι από την αρχή; Έχω νιώσει πώς είναι να χάνεις τα πάντα!

Κάνε κουράγιο όμωςμ Καλιφόρνιαμ γιατί σ' όλα αυτά που θα νιώσεις, την απογοήτευση, τη στεναχώρια, την πίκρα και τον θυμό, θα βρεις ένα παραθυράκι που δεν το γνώριζες πριν.. & αυτό θα σε κρατήσει όρθια... θα δεις ότι δεν είσαι μόνη, αλλά θα είστε πολλοί και θα έχετε ο ένας δίπλα τον άλλον και θα τα καταφέρετε... Θα σηκωθείτε, Καλιφόρνια

ΚΑΙ θα αποκτήσετε ξανά τον Παράδεισό σας! Σε νιώθω, Καλιφόρνια!».

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, μάλιστα, έκανε retweet το σχετικό ποστ τού αναπληρωτή καθηγητή τού Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Σπύρου Λίτσα, γράφοντας σχετικά: «Ευχαριστούμε, Μάτι».

T
ΜάτιφωτιέςΚαλιφόρνια