Ελλάδα|10.08.2019 01:24
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κυπαρισσία
NewsroomΣεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 00:40 απόψε, σε περιοχές της Μεσσηνίας και της Ηλείας.
Σύμφωνα με τo Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 53 χιλιόμετρα δυτικά, νοτιοδυτικά της Κυπαρισσίας , στο Ιόνιο πέλαγος, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 3,5 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το επίκεντρο ήταν 41 χιλιόμετρα δυτικά των Φιλιατρών Μεσσηνίας.
Διαβάστε ακόμη
- «Μπορούμε να δούμε το Φεγγάρι»: Πιο κοντά στη Σελήνη από τη Γη τα μέλη της αποστολής Artemis II
- «Σ' έφτιαξα, αλλά μου χρωστάς γιατί έκανα τον κόσμο τούμπα»: Ο σοκαριστικός διάλογος Σκρέκα με τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη μετά από ανάρτηση για την υπόθεση revenge porn
- Ανείπωτη τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέρρευσε μπαλκόνι στη μέση του δρόμου - Νεκρή μητέρα, τραυματίστηκαν τα παιδιά της