Ελλάδα|12.08.2019 19:57
Αχαΐα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που κινδύνευσε σε πισίνα ξενοδοχείου
NewsroomΈνα κοριτσάκι πέντε χρόνων κινδύνευσε το απόγευμα της Δευτέρας, τη στιγμή που βρισκόταν μέσα στην πισίνα ξενοδοχείου, στη δυτική Αχαΐα.
Αμέσως, έπεσε στην πισίνα ναυαγοσώστης, ο οποίος έβγαλε έγκαιρα το παιδί από το νερό και του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.
Ταυτόχρονα, παρά το γεγονός ότι το παιδί είχε τις αισθήσεις του, κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο παράλαβε την ανήλικη και τη μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, έρευνες για το περιστατικό διενεργεί η Αστυνομία.
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου