Αντιδήμαρχος Δίρφης: «Ανεξέλεγκτη η φωτιά, προσπαθούμε να σώσουμε ζωές»
NewsroomΜεγάλη όσο και επικίνδυνη επιχείρηση για την εκκένωση του οικισμού Μακρυμάλλη στην Εύβοια βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα (Τρίτη 13/8, 14.45). Το ethnos.gr κατάφερε να επικοινωνήσει με τον αντιδήμαρχο Διρφύων - Μεσσαπίων, Παναγιώτη Ματράκα, ο οποίος σε ελάχιστα δευτερόλεπτα που κράτησε η τηλεφωνική επικοινωνία έδωσε το στίγμα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί.
«Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Προτεραιότητά μας είναι να σωθούν οι ανθρώπινες ζωές. Τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση διάσωσης ζωής από το χωριό Μακρυμάλλη. Το έχουν ζώσει οι φλόγες και προσπαθούμε να εκκενώσουμε το χωριό. Κάνουμε ό,τι μπορούμε».
Ο Παναγιώτης Ματράκας, πριν ολοκληρώσει την επικοινωνία μας, είπε: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Εχει φοβερή δύναμη ο αέρας. Οι φλόγες είναι τεράστιες. Συγγνώμη, αλλά δεν έχω άλλο χρόνο για να σας αφιερώσω. Προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά».
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου