Τήνος: 28χρονη έπεσε από ύψος πέντε μέτρων στην παραλία Κολυμπήθρα (pics)
NewsroomΣτο κενό από ύψος πέντε μέτρων έπεσε μία 28χρονη δασκάλα, την ώρα που καθόταν στη χιλιοφωτογραφημένη βελούδινη πολυθρόνα που βρίσκεται στην δημοφιλή παραλία της Τήνου, Κολυμπήθρα, στην ταράτσα ενός κτίσματος. Η 28χρονη παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει και τα δύο της πόδια σοβαρά.
Το ατύχημα συνέβη στις 14:00 της περασμένης Πέμπτης. Η 28χρονη εκπαιδευτικός καταγγέλλει πως η πολυθρόνα δεν ήταν καλά στερεωμένη και σε συνδυασμό με τον δυνατό άνεμο αναποδογύρισε. Όπως μεταδίδει το Star, η δασκάλα μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο υγείας του νησιού για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε για έξι ημέρες στο Ασκληπιείο της Βούλας, απ' όπου πήρε εξιτήριο χθες.
Ωστόσο η περιπέτειά της δεν τελειώνει εδώ, καθώς θα πρέπει να μείνει τρεις μήνες σε ακινησία, καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και την έχει αναλάβει δικηγόρος. Η κοπέλα ζητά την ποινική δίωξη των υπευθύνων για τα ελλιπή μέτρα προφύλαξης, καθώς, όπως είπε, «έπρεπε να είχαν περιφράξει τον χώρο και να υπήρχε προειδοποιητική ταμπέλα».
- Θρίλερ στο Ηράκλειο: Νεκρός ο πρώην σύντροφος της αγνοούμενης 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη
- Πρωτοφανές κυνηγητό στη Ζάκυνθο: 33χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επιτέθηκε σε αστυνομικούς και διέφυγε τρεις φορές
- Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη - Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
- «Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά