Ελλάδα|17.08.2019 14:38
Τέσσερις φορές σε 20 μέρες λήστεψαν το ίδιο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
NewsroomΤέσσερις φορές σε διάστημα 20 ημερών έγινε στόχος ληστείας ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη Λεωφόρο Συγγρού. Η τελευταία ληστεία έγινε στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο δράστης εισέβαλε στην επιχείρηση με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε τις εισπράξεις.
Σε προηγούμενη ληστεία ο δράστης είχε αρπάξει τα χρήματα, αφού είχε χρησιμοποιήσει έναν υπάλληλο φύλαξης ως ασπίδα. Σε μία από τις τέσσερις ληστείες ο δράστης είχε σπάσει την τζαμαρία, προκειμένου να μπει στο κατάστημα.
Διαβάστε ακόμη
- Κυψέλη: Γέμισε ο δρόμος με υγρό τσιμέντο - Τι είναι ο αθηναϊκός σχιστόλιθος και τα σενάρια που εξετάζονται
- Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
- Πόση φθορά αντέχει η κυβέρνηση; Ο Λαζαρίδης το νέο πρόβλημα Μητσοτάκη - «Δεν θέλω ου!» (Ep27)
- Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά: «Μου έριξε χάπι βιασμού» - Οι γνώριμοι των Αρχών συλληφθέντες και οι καταγγελίες για τον αρσιβαρίστα