Ελικόπτερο - Πόρος: Τι είδε ο άνθρωπος που μετέφερε τους επιβαίνοντες στο ελικοδρόμιο
NewsroomΑυτόπτης μάρτυρας, συγκεκριμένα ο άνθρωπος που μετέφερε με το αυτοκίνητό του τον πιλότο και τους δύο Ρώσους στο ελικοδρόμιο, σε επικοινωνία με το Open TV και τον Δημήτρη Φρέσκο περιέγραψε όσα συνέβησαν πριν από την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου στη θαλάσσια περιοχή Πόρου και Γαλατά.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του στο ελικόπτερο επέβαιναν για δύο άτομα ρωσικής καταγωγής, ηλικίας 40-45 ετών, ενώ ο πιλότος ήταν μεγαλύτερης ηλικίας. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, το ελικόπτερο φάνηκε να έχει προβλήματα από την στιγμή που απογειώθηκε από το ελικοδρόμιο. «Κάτι δεν πήγαινε καλά. Πήγαινε κάπως περίεργα» είπε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται πως οι έρευνες πραγματοποιούνται με μεγάλη προσοχή, ενώ στο σημείο της πτώσης του μοιραίου ελικοπτέρου βρίσκονται εθελοντές με λάντζες και θαλάσσια ταξί καθώς και άνδρες του Λιμενικού.
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)