Θεσσαλονίκη: Ληστεία με άγριο ξύλο σε σεκιουριτά μεταφορικής εταιρείας
NewsroomΛηστεία σημειώθηκε σήμερα στις 02:00 τα ξημερώματα στα γραφεία μεταφορικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με ανάρτηση του επιχειρηματία στην προσωπική του σελίδα στο facebook, πέντε άγνωστοι άνδρες παραβίασαν τα παράθυρα και τις πόρτες, αφού νωρίτερα χτύπησαν τον υπεύθυνο ασφαλείας που φρουρούσε τον χώρο.
«Ληστεία με παραλίγο φόνο υπέστη το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη στις 2:00 τα ξημερώματα αφού 5 άγνωστοι παραβιάζοντας τα παράθυρα και τις πόρτες και αφού προηγουμένως θανάσιμα χτυπήματα το άνδρα της ασφαλείας σεκιούριτι ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προξένησαν καταστροφές στον εξοπλισμό των γραφείων αφαιρώντας χρήματα και υπολογιστές. Θέλω να ευχαριστήσω την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Αστυνομίας καθώς και τους γιατρούς του Ιπποκράτειου νοσοκομείου για την άριστη επιμέλεια που δείξανε για να κρατήσουν στη ζωή τον άνδρα της ασφαλείας σεκιούριτι!», έγραψε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
«Ξαφνικά μου την πέσανε με κάτι λοστούς και άρχισαν να με χτυπάνε», δήλωσε ο σεκιουριτάς στο seleo.gr. «Ήταν γύρω στα 4-5 άτομα. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα την αστυνομία και το ασθενοφόρο», πρόσθεσε.
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!