Ελλάδα|26.08.2019 16:25

Εγκαινιάζουν το «Βερούλειο Στάδιο» χωρίς την Άννα Βερούλη

Newsroom

Το ανακαινισμένο «Βερούλειο Στάδιο» στην Καβάλα εγκαινιάζεται στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου, χωρίς, ωστόσο, να παραβρεθεί στην τελετή η παλιά πρωταθλήτρια του Ακοντισμού και Καβαλιώτισσα, Άννα Βερούλη, αφού δεν προσκλήθηκε στην τελετή από τον δήμο Καβάλας.

Η Άννα Βερούλη, η οποία βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Καβάλα, εξέφρασε το παράπονό της για τη μη πρόσκλησή της στα εγκαίνια, σε ανάρτησή της στο facebook. Σε αυτήν δεν παραλείπει να εκφράσει τη μεγάλη χαρά της, που ένα σημαντικό αθλητικό έργο παραδίδεται ανανεωμένο στη γενέτειρά της.

Η ανάρτηση της Άννας Βερούλη είναι η εξής:

«Σήμερα, τα εγκαίνια του ανακαινισμένου ‘’Βερούλειου Σταδίου Καβάλας’’. Λυπάμαι που δεν δέχτηκα μια πρόσκληση να παρευρεθώ σε αυτή την όμορφη στιγμή, αν και πρέπει να τονίσω πως η χαρά μου είναι πολύ μεγαλύτερη, που ένα τόσο σημαντικό αθλητικό έργο για τη γενέτειρά μου παραδίδεται ανανεωμένο, ως παρακαταθήκη, στις νέες γενιές. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για αυτό. Υ.Γ.: Η ειρωνεία είναι ότι βρίσκομαι στην Καβάλα για προσωπικούς λόγους».

ΚαβάλαΆννα Βερούλη