Καιρός: Ο Σεπτέμβριος μπαίνει με βροχές - Ισχυρά μελτέμια στο Αιγαίο
NewsroomΑλλαγή του σκηνικού του καιρού με τον Σεπτέμβριο να μπαίνει... φουριόζος και να φέρνει τοπικές βροχές, αρχικά στα δυτικά της χώρας.
Στο Ιόνιο αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, με έμφαση τα κεντρικά και βόρεια τμήματα.
Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια, με λίγη αραιή συννεφιά από το μεσημέρι στις ηπειρωτικές περιοχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα στραφούν σε νότιους, γύρω στα 4 με 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο το μελτέμι διατηρείται με εντάσεις, που στα κεντρικά τμήματα θα φτάνουν τα 7, ίσως σε ριπές κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 23 έως 36 και στα νησιά από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Προς το τέλος της εβδομάδας κι από Πέμπτη και Παρασκευή αναμένονται βροχές και στην Αττική.
- Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
- Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας