Ελλάδα|03.09.2019 14:11

Για πρώτη φορά με περίπτερο στη ΔΕΘ ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Newsroom

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο σε Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ κάθε μέρα, για όσο διάστημα θα διαρκέσει η 84η ΔΕΘ, θα γίνονται σε αυτό δωρεάν σπιρομετρήσεις.

Παράλληλα, καθημερινά θα βρίσκονται στο περίπτερο γιατροί – μέλη του ΙΣΘ, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους πολίτες και επισκέπτες για όλα τα φλέγοντα θέματα δημόσιας υγείας και πως μπορούν να τα προλάβουν.  Ταυτόχρονα στην ιστοσελίδα του ΙΣΘ θα συμπεριληφθεί μια μεγάλη ενότητα για όλα τα θέματα πρόληψης ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση προς όλους τους πολίτες.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΙΣΘ θα γίνουν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 14:30μ από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Λίγο αργότερα ο κ. Κικίλιας θα ενημερωθεί για όλα τα θέματα υγείας στη Θεσσαλονίκη, σε σχετική σύσκεψη στον ΙΣΘ από τον πρόεδρο του συλλόγου και τα μέλη του ΔΣ.

«Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και για πρώτη χρονιά ο ΙΣΘ θα έχει παρουσία με δικό του χώρο στο περίπτερο 15 της ΔΕΘ. Η καμπάνια μας με τίτλο ‘’Εκστρατεία Ζωής - Στη μάχη για την Υγεία είμαστε στην πρώτη γραμμή’’ θα περιλαμβάνει τις εξής δράσεις: Ενημέρωση για θέματα πρόληψης..Ενημέρωση για την αναγκαιότητα και ασφάλεια των εμβολιασμών..Ενημέρωση για τις βλαπτικές επιπτώσεις του καπνίσματος και όλων των καπνικών προϊόντων καθώς και συμβουλές για την διακοπή τους», αναφέρει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Νίτσας.

Ιατρικός ΣύλλογοςΔΕΘ