Ελλάδα|21.11.2018 10:28

Τροχαίο Κυπαρισσία: Σήμερα οι κηδείες των άλλων δύο 15χρονων

Newsroom

Η θλίψη κυριαρχεί στην Κυπαρισσία μετά τον χαμό των τριών 15χρονων στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα, τη Δευτέρα (19/11).  Χθες, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 15χρονο Νίκο, στην κηδεία που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Τριάδα.

Σήμερα, αναμένεται να τελεστούν οι νεκρώσιμες ακολουθίες και για τα άλλα δύο αγόρια. Τον Χρήστο και τον Ενρίκο. Τραγική ειρωνεία είναι πως η μητέρα του ενός εκ' των δυο αγοριών, εργαζόταν στο νοσοκομείο, την ώρα που οι τρεις 15χρονοι διακομίστηκαν εκεί μετά το τροχαίο.

Δύσκολες ώρες και για τους συμμαθητές των παιδιών

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Δημήτρης Δράκος, ανέφερε πως  η κατάσταση στο σχολείο είναι πάρα πολύ δύσκολη, οι μαθητές είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό των φίλων τους.

Να σημειωθεί ότι η πολιτεία έχει ορίσει και ψυχολόγο, η οποία μιλά με τους εφήβους και παρακολουθεί την κατάστασή τους.

«Στα 28 χρόνια πορείας μου στον εκπαιδευτικό χώρο», δεν έχω ξαναζήσει τέτοια τραγωδία με τον χαμό τριών παιδιών μαζί», είπε ο κ. Δράκος.

Τα τρία αγόρια έκαναν κοπάνα από το σχολείο τους, πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός για να κάνουν μία βόλτα, μη μπορώντας να φανταστούν πως αυτή η βόλτα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τις ζωές τους.

τροχαίοΚυπαρισσία