Ελλάδα|06.09.2019 21:03
Βαγγέλης Μαρινάκης: Πήρε πίσω το διαβατήριό του με δικαστική απόφαση
NewsroomΟ Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε πίσω το διαβατήριο που του είχε αφαιρεθεί τον Οκτώβριο του 2018, από τη διεύθυνση διαβατηρίων της ΕΛΑΣ, μετά τη διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, με την οποία είχε τεθεί εις βάρος του ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Η εν λόγω εισαγγελική διάταξη δεν επικυρώθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο αποφάνθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος δημοσίου συμφέροντος. Κατόπιν αυτών, ο εφοπλιστής ζήτησε από την ελληνική Αστυνομία να του επιστραφεί το διαβατήριο που του είχε αφαιρεθεί.
Ο κ. Μαρινάκης έχει προσφύγει και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να κριθεί αντισυνταγματικό το Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο του κρατήθηκε το διαβατήριο.
Διαβάστε ακόμη
- Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, στη «σκιά» του σκανδάλου με τις πολεοδομίες
- Δεύτερη μέρα ρατσιστικού πογκρόμ στο Μπέλφαστ: Μάχες με την αστυνομία - 27 άτομα εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
- Τον μαχαίρωσαν 25 φορές με σπασμένο γυαλί: Η «τιμωρία» φυλακισμένων σε άνδρα που σκότωσε τη 2χρονη κόρη του
- Έφτασε η μεγάλη ώρα για το Μουντιάλ 2026: Πρεμιέρα στο θρυλικό Αζτέκα με Μεξικό - Νότια Αφρική