Ελλάδα|13.09.2019 11:40

Batman, all about History, People και TV ΈΘΝΟΣ στο Έθνος της Κυριακής (15/9)

Newsroom

Ο Τζόκερ επέστρεψε και η μεταμόρφωσή του είναι πιο θανάσιμη και ύπουλη από ποτέ. Για μια φορά, ο Σκοτεινός Ιππότης δεν φαίνεται να είναι ο στόχος του. Αντίθετα, ο Τζόκερ στρέφει την άθλια φαυλότητά του προς τον Eπιθεωρητή Γκόρντον, τον Άλφρεντ, τον Ρόμπιν, τον Νάιτγουινγκ, την Μπάτγκερλ, τον Ρεντ Χουντ και τον Ρεντ Ρόμπιν... τη μόνη οικογένεια που έχει απομείνει στον Μπρους Γουέιν.

Ο Κλόουν Πρίγκιπας του Εγκλήματος θα εξαπολύσει την πιο απρόβλεπτη, μοχθηρή και ψυχωτική επίθεσή του σε όλους όσους αγαπά ο Batman.

Μπορεί ο Batmanνα σταματήσει την πιο διαταραγμένη επίθεση που έκανε ποτέ ο αιώνιος αντίπαλός του; Ή μήπως η αποκάλυψη ενός θανάσιμου μυστικού θα του κοστίσει όλα όσα έχει δημιουργήσει;

All about History

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΝΕΛΣΟΝ: Για τη Βρετανία, το Τραφάλγκαρ ήταν η τελευταία ελπίδα απέναντι σε μια γαλλική εισβολή, αλλά για τον Νέλσον ήταν η τελευταία μάχη εναντίον ενός πολύ πιο φοβερού εχθρού.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ 1955: Η τρίτη άλωση της Κωνσταντινούπολης. Το χρονικό των γεγονότων που ξεσπίτωσε τον ελληνισμό της Πόλης.

ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ: Ακολουθώντας βήμα-βήμα τον Βενετό έμπορο στο ταξίδι του με προορισμό τη χώρα του Κουμπλάι Χαν.

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Αφιέρωμα στη μάχη που καθόρισε την πορεία του αρχαιοελληνικού πολιτισμού. Η πρωτοποριακή τακτική του στρατηγού Μιλτιάδη,

τα ρίσκα και το πλάνο της επίθεσης των Ελλήνων κατά των υπεράριθμων Περσών.

Η ΞΕΦΡΕΝΗ ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΪΜΑΡΗΣ: Πώς η φιλόδοξη 14χρονη γερμανική κοινωνία κατρακύλησε από μια πλούσια πολιτιστική ευημερία στην καταστροφική οικονομική κατάρρευση και στον πολιτικό εξτρεμισμό.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Το τρομοκρατικό χτύπημα που έπληξε τη δημοκρατία και ναρκοθέτησε τον ελληνικό «Ιστορικό Συμβιβασμό».

Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ: Ανακαλύψτε πώς ο Μπάγκσι Σίγκελ μετέτρεψε ένα τμήμα της ερήμου σε παράδεισο.

TV ΕΘΝΟΣ

Πέμη Ζούνη: Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η ηθοποιός μιλά για την επιστροφή της στην τηλεόραση, την συνεργασία της με τον Αντρέα Γεωργίου στις «8 λέξεις» και αποκαλύπτει γιατί δεν έχει συνεργαστεί ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Κάνει αναδρομή στην καλλιτεχνική της πορεία, εξομολογείται τη σχέση της με το χρόνο και αποκαλύπτει τα συναισθήματα που ένιωσε στο γάμο της κόρης της.

Αποκλειστικό: Η νικήτρια του πρώτου GNTM Ειρήνη Καζαριάν μια εβδομάδα μετά την έναρξη του ριάλιτι μόδας, κρίνει τους κριτές αλλά και τις φετινές συμμετέχουσες.

Χ Factor: Η λαμπερή πρεμιέρα του τάλεντ σόου του Open. Δηλώσεις των τεσσάρων κριτών στο TV ΕΘΝΟΣ και μια δήλωση – αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή!

Παρασκήνιο: Όλα όλα συνέβησαν στις παρουσιάσεις των προγραμμάτων σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ και πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από το κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο.

Ρεπορτάζ: Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο «The Voice», πως η Αγγελική Νικολούλη συνδέεται με το «Πάμε Πακέτο» και το κλείσιμο της συμφωνίας των τεσσάρων κριτών με το «Final Four» του ANT1. Ακόμη: Τα πρόσωπα που διεκδικούν μια θέση στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη και η αλλαγή στην ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη σε μια απολαυστική συνέντευξη μιλά για τη νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» και θυμάται στιγμές από το «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Στην ενότητα Life πρωτότυπες συνταγές με όσπρια, η μόδα του φετινού χειμώνα και αναλυτικές ζωδιακές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

ΜπάτμανPeopleall about HistoryTV Έθνοςπροσφορές