Μύκονος: Αγριο ξύλο επιχειρηματιών για ένα τραπέζι σε γνωστό μαγαζί (vid)
NewsroomΣτα δημοφιλή μπαρ της Μυκόνου συνωστίζονται πάρα πολλοί επιχειρηματίες, οι οποίοι συνοδεύονται από σωματοφύλακες.
Ένας Έλληνας επιχειρηματίας, λοιπόν, διαπληκτίστηκε με έναν Ρώσο κροίσο, για ασήμαντη αφορμή που αφορά στον συνωστισμό και τον ελλιπή χώρο που είχαν στα τραπέζια τους. Το περιστατικό έγινε σε ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα της Μυκόνου και καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Το βίντεο ήρθε στο φως από το protothema.gr.
Ο Ρώσος χτύπησε πρώτος τον Έλληνα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη. Επιχειρηματίες και σωματοφύλακες έγιναν ένα κουβάρι. Μάλιστα στο βίντεο τού protothema.gr φαίνεται ο πανικός που επικράτησε στο μαγαζί και τα εκατέρωθεν δυνατά χτυπήματα, ενώ κάποια στιγμή εκτοξεύτηκαν και μπουκάλια.
Οι σωματοφύλακες προσπαθούν να μπουν σαν ασπίδες μπροστά από τους πελάτες τους, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Η σύρραξη έληξε όταν ο ένας από τους δύο επιχειρηματίες βγήκε από τους συνοδούς του έξω. Το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.
- Φοιτητική στέγη: Πανάκριβο το «κεραμίδι» στην Αθήνα - 164% πάνω τα ενοίκια σε 10 χρόνια
- Τσίπρας στη ΔΕΘ: Η τρίτη πράξη στη Θεσσαλονίκη και η ώρα των απαντήσεων για το «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης»
- Οι διαφορετικές προσεγγίσεις για Σαμαρά, το πρόβλημα Τσίπρα και το ΠΑΣΟΚ που δεν τελειώνει με τις μεταγραφές
- Στοίχημα για την κυβέρνηση η προσέγγιση δυσαρεστημένων ψηφοφόρων - Οι πρώτες αντιδράσεις στο πακέτο της ΔΕΘ και η απάντηση στην αντιπολίτευση