Ελλάδα
|
19.09.2019 16:26
Πορεία για τον Παύλο Φύσσα: Αποθέωση για τις ηλικιωμένες που έσφιξαν τις γροθιές τους
NewsroomΤον γύρο του Διαδικτύου κάνουν εικόνες με δύο ηλικιωμένες κυρίες που βρίσκονταν στο μπαλκόνι και ύψωναν από τη βεράντα του σπιτιού τους τις γροθιές τους στην πορεία μνήμης για τα έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Τις δύο ηλικιωμένες κυρίες αποθέωσε το πλήθος, που έκανε πορεία από το Κερατσίνι προς το κέντρο του Πειραιά. Οι δύο κυρίες ανταπέδωσαν το χειροκρότημα των συγκεντρωμένων, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια πολύ δυνατή σκηνή η οποία αποτυπώθηκε στη μνήμη όσων ήταν εκεί και την είδαν.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;