Μαθήματα ελληνικών και πολιτισμού από το Λύκειο των Ελληνίδων
NewsroomΤο Λύκειον των Ελληνίδων προσφέρει για 22η συνεχή χρονιά μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού για γυναίκες ομογενείς και αλλοδαπές για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
Τα μαθήματα διοργανώνονται από το Τμήμα Ιστορικού Αρχείου του Λυκείου των Ελληνίδων στο Μέγαρο Αντωνοπούλου, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 4, τηλέφωνο-φαξ 210 - 82 27 703. (H ανακοίνωση μεταδίδεται και από τον αυτόματο τηλεφωνητή.)
Οι εγγραφές (για παλιές και νέες μαθήτριες) είναι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, ώρες 16:30 – 19:30.
Τα μαθήματα γίνονται δωρεάν. Κόστος εγγραφής 10,00 ευρώ.
- Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να προσέλθουν προσωπικά για την εγγραφή τους. Ειδικά δικαιολογητικά δεν απαιτούνται.
- Οι εγγραφόμενες κατατάσσονται σε τάξεις ανάλογα με τις γνώσεις τους.
- Σε κάθε τμήμα προσφέρεται ένα 3ωρο μάθημα την εβδομάδα (Δευτέρα ή Τρίτη ή Τετάρτη ή Πέμπτη απόγευμα), από τα τέλη Οκτωβρίου έως τις αρχές Ιουνίου.
Με τη δράση του αυτή το Λύκειο των Ελληνίδων /Τμήμα Ιστορικού Αρχείου συνεχίζει την παράδοση της εθελοντικής προσφοράς στην εκπαίδευση και την κοινωνική αλληλεγγύη μεταξύ των γυναικών, στόχους που έθεσε η Καλλιρρόη Παρρέν για το ΛτΕ κατά την ίδρυσή του, το 1911.
- Dead butt syndrome: Η «σιωπηρή απειλή» της καθιστικής ζωής - Τι είναι και τι προκαλεί
- Φλόγα ελπίδας στη Βενεζουέλα: Βρέφος 18 ημερών επέζησε μέσα στα συντρίμμια για 32 ώρες - Συγκλονιστικές εικόνες
- Γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα - Τι δείχνει η σύγκριση με την Ευρώπη
- Φονικός καύσωνας στην Ευρώπη: Η Γερμανία «λιώνει» με ιστορικές θερμοκρασίες - Χωρίς κλιματισμό σπίτια, τρένα και νοσοκομεία