Συνελήφθη με 2.840 πακέτα τσιγάρα σε τέσσερις βαλίτσες (pics)
NewsroomΜετά από έλεγχο το απόγευμα της Τρίτης στον Αερολιμένα Χανίων, συνελήφθη, 41χρονος αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του 41χρονου και κατασχέθηκαν συνολικά 2.840 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης καθώς και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ενώ, για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού.
Από την αστυνομική έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, προέκυψε ότι ο 41χρονος μετέφερε από κοινού με τον 39χρονο τα ανωτέρω κατασχεθέντα τσιγάρα, που θα αποσταλούν στο Τελωνείο Χανίων.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Πηγή φωτογραφιών cretapost.gr
- Όλα τα ψέματα και οι ανακρίβειες που είπε ο Τραμπ από το βήμα του ΟΗΕ
- Γιατί στέλνονται μαζικά sms με φύλλα πορείας σε εφέδρους μέσω gov.gr - Τι ισχύει με την επιστράτευση
- Επιχειρηματίας σχεδιάζει στην Ουρουγουάη την πόλη της... Τεχνητής Νοημοσύνης - Το 2027 θα εγκατασταθούν οι πρώτοι κάτοικοι
- Αν έσκαβες μία τρύπα στη Γη μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις;