Ελλάδα|23.11.2018 13:37

Ηθοποιός για βιασμό ταξιτζή: Κάποιος που θέλει να βιάσει, δεν καλεί ταξί (vid)

Newsroom

Τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που αφορούν στο βιασμό του οδηγού ταξί έδωσε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί σου». 

«Έχω υποψίες, αλλά ακόμη δεν θέλω να μιλήσω», ανέφερε ο ηθοποιός ενώ σημείωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τον σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται και τονίζει πως ό,τι βρέθηκε μέσα στην τσάντα του ήταν για ένα ραντεβού που είχε μετά. 

Το ραντεβού που είχε μπορεί να πιστοποιηθεί και από τις επαφές στο κινητό του, δηλώνει ο ηθοποιός για να αποδείξει ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κάποια πράξη σαν κι αυτή για την οποία κατηγορείται. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, κάποιος που είχε σκοπό να προβεί σε βιασμό δεν θα καλούσε διαδικτυακά ένα ταξί.

Παράλληλα, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο πατέρας του ηθοποιού δήλωσε την Πέμπτη ότι «έστησαν το βιασμό για τα κανάλια».  Επιπλέον, ο Αντώνης Καρκάς - εξαιρετικά συγκινημένος - μίλησε για το γεγονός ότι όλοι οι φίλοι ηθοποιοί του γιου του έχουν μια εξαιρετική εντύπωση για το χαρακτήρα του: «Είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες και στα κρατητήρια ζητούσε ρούχα να βοηθήσει τους συγκρατούμενούς του».

βιασμός ταξιτζήηθοποιός