Ελλάδα|27.09.2019 12:09
Κρήτη: Στο χειρουργείο 10χρονο παιδί από δάγκωμα σκύλου
NewsroomΕφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 10χρονο αγόρι, και μάλιστα μέσα στο σπίτι του. Το μικρό αγόρι δαγκώθηκε από σκύλο σε περιοχή του Ηρακλείου και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου υποβλήθηκε αμέσως σε εξονυχιστικές εξετάσεις.
Κατόπιν αποφασίστηκε να εισαχθεί στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς φέρει σοβαρό τραύμα στην περιοχή της μύτης. Μιλώντας στο neakriti.gr, ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Φανιουργιάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το παιδί είναι 10 ετών και ήρθε το πρωί με θλαστικό τραύμα στη μύτη. Εξετάστηκε στα ΤΕΠ και, με τη σύμφωνη γνώμη γιατρών και ωτορινολαρυγγολόγων, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση».
Διαβάστε ακόμη
- Το ethnos.gr στο σημείο που έπεσαν τα ελικόπτερα στη Ψάθα - Ξέσπασε φωτιά από τα καύσιμα
- Δύο νεκροί και δύο διασωθέντες μετά τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στη Ψάθα - Live ενημέρωση από όλα τα πύρινα μέτωπα
- Η «Ελπίδα» δοκιμάζεται πριν την κάλπη: Οι αποχωρήσεις, η εσωτερική κρίση και η δημοσκοπική κάμψη απειλούν το εγχείρημα Καρυστιανού
- Πώς μια κοινότητα «χάκαρε» το σύστημα και όλα τα τουριστικά έσοδα καταλήγουν στους πολίτες