Ελλάδα|04.10.2019 11:43
Καθηγητής κυκλοφορούσε και απειλούσε μαθητές με σουγιά (vid)
Newsroom«Γύρισα και του είπα πολύ απλά "αν έρθεις στο σχολείο, θα σε σφάξω"». Σοκαρισμένη η μητέρα του μαθητή Γυμνασίου αναφέρει ακριβώς τις απειλές που άκουσε ο γιος της από το στόμα του καθηγητή του, φθάνοντας στο σημείο, μάλιστα, να τον εκφοβίσει με έναν σουγιά που είχε μαζί του μέσα στη σχολική αίθουσα. «Αν πάω στο σχολείο, θα με σφάξει ο καθηγητής. Όποιο παιδί είναι δίπλα μου, όμως, θα σφάξει κι εκείνο. Εδειξε στο παιδί μου ότι είχε σουγιά».
Μία ημέρα μετά θα διαπίστωνε και η ίδια ότι επρόκειτο για μία πρωτοφανή αλήθεια, καθώς μετά την καταγγελία της, τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο καθηγητής έφερε σουγιά πάνω του, που ξεπερνούσε τα 22 εκατοστά.
Δείτε το βίντεο από τη μαρτυρία της μητέρας του μαθητή στο OPEN και την Ελευθερία Σπυράκη
Διαβάστε ακόμη
- Έρχονται αυξήσεις και στις πτήσεις: Πώς ο πόλεμος αλλάζει τα δεδομένα στα αεροπορικά εισιτήρια
- Ποιους «δείχνει» ο Παναγόπουλος για την υπόθεση με τα αδήλωτα εκατομμύρια - Ο Άδωνις που θεωρεί φυσιολογικό να τον παρακολουθούν και ο Θεοδωράκης που πάει Τσίπρα
- «Χειρόφρενο» διαρκείας τραβούν τα ταξί από σήμερα σε όλη την Ελλάδα
- Ο Τραμπ ψάχνει λύση εγκλωβισμένος στα Στενά του Ορμούζ