Ελλάδα|24.11.2018 09:18
Αστυνομικός εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας
NewsroomΜεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (22/11) στο Λουτρό Αμφιλοχίας, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, «ξεσκονίζοντας» ένστολο της περιοχής για πιθανή εμπλοκή του σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και άλλων αδικημάτων που σχετίζονται με ανήλικα κορίτσια και αγόρια.
Η έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sinidisi.gr έγινε στην οικία του φερόμενου δράστη με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπήρξαν καταγγελίες γύρω από το συγκεκριμένο πρόσωπο.
Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας.
Διαβάστε ακόμη
- Η Ταΐβάν ήταν ο «ελέφαντας στο δωμάτιο» των Τραμπ και Σι
- Από τις απεργίες των ταξί στις προσφυγές των ΕΙΧ: Το νομοσχέδιο ανοίγει νέο μέτωπο και μετά την ψήφισή του
- «Γαλάζιο» συνέδριο με το βλέμμα στις κάλπες: Οι εσωκομματικές ισορροπίες, οι απουσίες, το στοίχημα της συσπείρωσης
- Γιατί έφυγε η Γκελεστάθη από τη ΝΔ, τα χτυπήματα που εκνευρίζουν το Μαξίμου και το άγχος του Παππά για την επιτροπή ψηφοδελτίων του Τσίπρα