Ελλάδα|10.10.2019 14:11
Στην Κρήτη για αεροδιακομιδή το πρωθυπουργικό αεροσκάφος
NewsroomΣτην Κρήτη έφτασε περίπου στις 15:00 της Πέμπτης το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε έναν ασθενή. Πρόκειται για έναν 59χρονο, ο οποίος υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Σύμφωνα με το neakriti.gr, το αεροσκάφος ήρθε στην Κρήτη από τη Σαντορίνη.
Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» βρισκόταν από την πρώτη στιγμή ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διασώστες, προκειμένου να παραλάβουν τον ασθενή και να τον μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Oι αεροδιακομιδές ασθενών με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος - είναι συχνές, ωστόσο σπάνιες στην Κρήτη - πραγματοποιούνται όταν πρόκειται για σοβαρά περιστατικά και δεν υπάρχουν διαθέσιμα άλλα εναέρια μέσα μεταφοράς.
Πηγή: neakriti.gr
Διαβάστε ακόμη
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα