Ελλάδα
|
12.10.2019 08:05
Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης
NewsroomΑγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στις 05:30 στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης, στην οδό 25ης Μαρτίου. Από την επίθεση προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από το Α.Τ., σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Έως αυτή την ώρα έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα.
Το βράδυ της Πέμπτης, περίπου 50 άτομα είχαν επιτεθεί σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, που φυλούσε κτίριο κατάληψης που είχε εκκενωθεί πριν από μερικές εβδομάδες, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση. Μάλιστα, από την επίθεση στα Εξάρχεια τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων