Ελλάδα|25.11.2018 22:17
Τραγικό φινάλε: Νεκρός στην Χελιδονού ο 70χρονος αγνοούμενος
NewsroomΟ ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός από τον γιο του, που τον αναζητούσε, το μεσημέρι της Κυριακής 25 Νοεμβρίου, δέκα μέρες μετά την εξαφάνισή του.
Όλο αυτό το διάστημα συγγενείς και εθελοντές κυριολεκτικά χτένιζαν την περιοχή Αδάμες στην Νέα Κηφισιά, όπου είχε εντοπιστεί το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του άτυχου 70χρονου.
Ο ηλικιωμένος, που έπασχε από άνοια, είχε χαθεί από το Μενίδι όπου ζούσε. Διηύθυνε για χρόνια Σχολή Οδηγών και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, όμως η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο φινάλε.
Διαβάστε ακόμη
- «Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
- Ραγδαίες εξελίξεις: Οι ΗΠΑ αποσύρουν προσωπικό από μεγάλες βάσεις στη Μέση Ανατολή - «Μπορεί να δεχθούν επίθεση»
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου