Ελλάδα
|
24.10.2019 14:23
Πάργα: Θανάσιμη πτώση 35χρονης από το Κάστρο της πόλης
NewsroomΤραγικό θάνατο βρήκε μια 35χρονη τουρίστρια, η οποία υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος. Συγκεκριμένα η ολλανδικής υπηκοότητας γυναίκα, έπεσε από το Κάστρο της Πάργας, εκεί που την βρήκε ένα ζευγάρι τουριστών κι άμεσα κάλεσαν για βοήθεια.
Η γυναίκα ήταν αιμόφυρτη και χωρίς τις αισθήσεις της. Την παρέλαβε το ΕΚΑΒ, την μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, όμως υπέκυψε στα τραύματά της. Η Ολλανδή παραθέριζε στην Πάργα τις τελευταίες μέρες μόνη της, ενώ για το περιστατικό διενεργείται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης.
Διαβάστε ακόμη
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες