Ελλάδα|29.10.2019 21:09

Ενέδρα στο Χαϊδάρι: «Κλειδί» ο νονός της νύχτας που εκτελέστηκε στο ίδιο σημείο

Newsroom

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν τεθεί οι δύο αστυνομικοί που βρέθηκαν -τυχαία όπως υποστήριξαν στην κατάθεσή τους- στο σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία στο Χαϊδάρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, οι κάλυκες, μάλιστα, από το εννιάρι πιστόλι ανήκουν σε έναν από τους δύο αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν μαρτυρίες που υποστηρίζουν ότι είδαν μαζί με το θύμα να υπάρχουν και δύο σαν συνοδοί του. Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν εκεί, ακριβώς στο φανάρι, εντόπισαν δύο συναδέλφους τους, οι οποίοι τους είπαν ότι είναι εκεί εκτός υπηρεσίας. Και οι δύο αστυνομικοί είπαν ότι ήταν τυχαία εκεί, τυχαία ήταν και οι δύο μαζί, τυχαία βρέθηκαν στο φανάρι και τυχαία πυροβόλησαν κατά των δραστών. 

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί έχουν υλικό από κάμερες ασφαλείας. Υπάρχει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υλικό από τις κάμερες που δείχνει τη στιγμή της επίθεσης αλλά και τη μηχανή των δραστών να διαφεύγει. Τέλος το βράδυ της Τρίτης ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της Αστυνομίας ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ανέλαβε την έρευνα για τις συνθήκες εμπλοκής δύο αστυνομικών στο σημερινό περιστατικό πυροβολισμών.

Ποιος ήταν ο 49χρονος 

Ήταν ένας άνθρωπος που είχε απασχολήσει τις Αρχές αρκετά κατά το παρελθόν. Ο 49χρονος είχε ασχοληθεί με τυχερά παιχνίδια και σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για φρουτάκια. Τις Αρχές είχαν απασχολήσει οι επαφές του με τους ανθρώπους της νύχτας. Είχε επαφές, αναφέρει το ρεπορτάζ του OPEN, με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από τρία χρόνια στην ίδια περιοχή αλλά και με απόστρατο της Αστυνομίας, ο οποίος δολοφονήθηκε, επίσης, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. 

εκτέλεσηνονοί της νύχταςΧαϊδάριαστυνομία