Ελλάδα|05.11.2019 16:00
Εκκένωση κατάληψης και στη Λάρισα – Έξι προσαγωγές στην «Palmares»
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΣε μία ακόμη εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίου, αυτή τη φορά εκτός Αττικής, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στη Λάρισα.
Ο λόγος για την αναρχική κατάληψη «Palmares», ένα κτίριο που είχε καταληφθεί τον Απρίλιο του 2018.
Εντός του κτιρίου βρέθηκαν έξι άτομα (όλοι Έλληνες), οι οποίοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου «περί προστασίας των Δημοσίων Κτημάτων» καθώς επίσης και για απείθεια σε βάρος πέντε εξ αυτών.
Το διώροφο κτίριο βρίσκεται στην οδό Ηλιοδώρου 2 (στην Τρίγωνη πλατεία) και ανήκει στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας, ενώ σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υπήρξε κάλεσμα για κινητοποίηση.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγικός επίλογος στη Γαλλία: Η σορός που βρέθηκε είναι της 11χρονης - Η κατακραυγή και το προφίλ του 41χρονου
- Καρυστιανού στο OPEN: «Τσίπρας, ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη - Ο λαός θα δώσει την αυτοδυναμία σε εμάς»
- Σαμαράς για νέο κόμμα: «Έχω πάρει τις αποφάσεις μου - Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έμεινε χωρίς εκπροσώπηση»
- Ξυλοδαρμός στην Καλλιθέα: Τι υποστηρίζει ο 21χρονος για την άγρια επίθεση του οδοντίατρου στον φίλο του