Έκρυβαν 50 κιλά κάνναβης στα σκουπίδια
Ρωμανός ΚοντογιαννίδηςΑνάμεσα σε μπάζα και απορρίμματα έκρυβαν περίπου πενήντα κιλά κάνναβης δύο άτομα, τα οποία εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 41 ετών, οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, τη στιγμή που φόρτωναν σε όχημα συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, που ήταν επιμελώς κρυμμένες σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων και μπαζών.
Όπως διαπιστώθηκε, επιχειρούσαν να φορτώσουν στο όχημα 5 αυτοσχέδια δέματα με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 49 κιλών και 300 γραμμαρίων.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 20,16 γραμμάρια κάνναβης, τρία ναρκωτικά δισκία, δύο σπαστήρες κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό των 1.560 ευρώ.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν.
- Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
- Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό