Ελλάδα|12.11.2019 08:09
Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την Τρίτη λόγω Σι Τζινπίνγκ
NewsroomΈκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν και την Τρίτη 12/11 στην Αθήνα, καθώς και στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στο «Ελ. Βενιζέλος», λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.
Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν τις πρωινές ώρες στις περιοχές του Χίλτον, του Συντάγματος και της Ακρόπολης και στη συνέχεια στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα αναπτυχθούν για την διαχείριση της κυκλοφορίας.
Διαβάστε ακόμη
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Τα διλήμματα της κάλπης, το αφήγημα σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Στο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην Τανάγρα
- Ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά
- «Είμαι εκνευρισμένη»: Η σύζυγος του Ελ Τσάπο τα βάζει με το TikTok μετά την αναστολή του λογαριασμού της