Επεισόδια στο φοιτητικό συλλαλητήριο - Τραυματίστηκαν φωτορεπόρτερ
NewsroomΣε εξέλιξη βρίσκεται το φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο πραγματοποιείται με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από λίγες μέρες στην ΑΣΟΕΕ, το ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου, αλλά και τις αλλαγές τις οποίες προτίθεται να προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας.
Οι διαδηλωτές, με κεντρικό σύνθημα «Το φοιτητικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν καταστέλλεται», συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή.
Στο μεταξύ, πριν από λίγη ώρα σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια, στα οποία άγνωστοι έσπασαν μία βιτρίνα στη Βουκουρεστίου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο φωτορεπόρτερ τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση που δέχθηκαν στην Πανεπιστημίου.
Η κυκλοφορία στους δρόμους έχει διακοπεί γύρω από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα κλειστές είναι η Σταδίου από Αιόλου, η Βασιλίσσης Αμαλίας και η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας στην κάθοδο, από το Χίλτον.
- Σάλος με καθηγήτρια στην Αγία Παρασκευή: Καταγγελία ότι κακοποιούσε λεκτικά μαθητές - «Τι ρεζίλι είναι αυτό»
- Γκάφα ολκής από Βελόπουλο: Συνέδεσε φωτογραφία από σειρά με τη Lady Gaga με τα αρχεία του σκανδάλου Έπσταϊν
- «Κατάπτυστο για το γυναικείο φύλο» - Οργή με διαφημιστικό σποτ για το καλαματιανό καρναβάλι
- Κωνσταντοπούλου στο OPEN για Χίο: «Άνωθεν εντολή για εγκληματικές συμπεριφορές - Το Λιμενικό δεν είναι Επιτροπή Εξόντωσης»