Ελλάδα|15.11.2019 20:26

Κλειστή η Πατησίων στο ύψος της ΑΣΟΕΕ λόγω πορείας

Newsroom

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Πατησίων στο ύψος της ΑΣΟΕΕ, λόγω πορείας. Λίγα 24ωρα πριν από την επέτειο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, πορεία πραγματοποιούν αντιεξουσιαστών. Άμεση είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας που έκλεισε με κλούβες την οδό Πατησίων. Η πορεία κατευθύνεται προς το Πανεπιστήμιο από την πλατεία Αμερικής.

Περίπου 500 άτομα, διαμαρτυρόμενοι για τις εκκενώσεις καταλήψεων στα Εξάρχεια αλλά και την αστυνομική επέμβαση στην ΑΣΟΕΕ ξεκίνησαν την πορεία τους από την πλατεία Αμερικής προς το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά των αστυνομικών επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ, στα Εξάρχεια και τις εκκενώσεις καταλήψεων.

Παράλληλα με τις συγκεντρώσεις και τις πορείες βρίσκονται σε εξέλιξη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον άξονα της οδού Πατησίων από το ύψος της Πλατείας Αμερικής και στις οδούς περιμετρικά της τουρκικής πρεσβείας (Β. Σοφίας, Ρηγίλλης, Ηρ. Αττικού, Βας. Κωνσταντίνου) λόγω πορειών ομάδων ατόμων.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα αναπτυχθούν για την ρύθμιση και την διαχείριση της κυκλοφορίας.

ΑΣΟΕΕπορεία