Ελλάδα|16.11.2019 19:54

«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Όταν μέλος της παρέδιδε μαθήματα κουνγκ φου και μάζευε λεφτά (vid)

Newsroom

Τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας η Αντιτρομοκρατική περιμένει τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τη γιάφκα και τα όπλα της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας».

Ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση, Βαγγέλης Σταθόπουλος, φαίνεται -μετά την αποφυλάκισή του για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα- να προσπαθούσε να δείξει σε όλους ότι είχε αφήσει πίσω του το αντάρτικο πόλης.

Στο βίντεο που θα δείτε εμφανίζετε ως δάσκαλος πολεμικών τεχνών γιατί γύρω μας, όπως ο ίδιος λέει, κυκλοφορούν πολλοί απατεώνες.Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, ο ίδιος, μαζί με τον Διονύση Μπάκα, ιδιοκτήτη της γιάφκας στον Χολαργό, ήταν τα άτομα που πήγαν να πλύνουν με χλωρίνη της γιάφκα της οργάνωσης στην Κυψέλη.ην ίδια στιγμή, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το... επαναστατικό ταμείο της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το Σάββατο, επάνω σε συλληφθέντα βρέθηκε το ποσό των 5.000 ευρώ, ενώ πρόκειται για ένα άτομο που ήταν στη φυλακή μέχρι το 2018.

Στο μεταξύ, μια ληστεία στα Εξάρχεια έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ, αφού φέρεται να έχει πραγματοποιηθεί από μέλη της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας».

Αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα και τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης, στο Έθνος της Κυριακής. 

Επαναστατική Αυτοάμυνα