Ελλάδα|19.11.2019 14:12

Προσπάθεια ανακατάληψης αίθουσας της ΑΣΟΕΕ από αγνώστους (vid)

Newsroom

Μύλος με την απόπειρα ανακατάληψης του υπογείου της ΑΣΟΕΕ, με καθηγητές και φοιτητές να καταγγέλλουν την εισβολή δύο αγνώστων και τη Σχολή να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία διαβεβαιώνει ότι δεν τελεί υπό κατάληψη το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με καταγγελίες φοιτητών και καθηγητών, δύο άτομα την ώρα που διεξάγονταν χθες Δευτέρα κανονικά τα μαθήματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου εισέβαλαν στη Σχολή και επιχείρησαν να ανακαταλάβουν αίθουσα του υπογείου, που είχε «καθαρίσει» προ ημερών η Αστυνομία.

Οι αίθουσες του υπογείου ήταν σφραγισμένες από τις Αρχές, όμως οι δύο νεαροί παραβίασαν την πόρτα, έσπασαν το λουκέτο, μπήκαν μέσα και λίγη ώρα αργότερα αποχώρησαν.

Το Open TV κατέβηκε στα υπόγεια της ΑΣΟΕΕ και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κάποιος, αλλά ούτε είχαν τοποθετηθεί διάφορα «πολεμοφόδια» που εικάζεται ότι μετέφεραν τα δύο άτομα, που, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες φοιτητών, κρατούσαν δυο μεγάλες μαύρες τσάντες.

Εξάλλου και η Σχολή εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία δεν τελεί υπό κατάληψη και τα μαθήματα διεξάγονται κανονικά.

ΑΣΟΕΕκατάληψη