Ελλάδα
|
25.11.2019 17:26
Ενημερωτική Ημερίδα για την κλιματική αλλαγή στην Αθήνα
NewsroomΕνημερωτική ημερίδα με θέμα την κλιματική αλλαγή και την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών διοργανώνει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα.
Η θεματολογία της ημερίδας εστιάζει διαδοχικά:
- στην κλιματική αλλαγή
- στις φυσικές καταστροφές και τις επιπτώσεις τους
- στο ρόλο και τις πρωτοβουλίες της ασφαλιστικής αγοράς για τις φυσικές καταστροφές και ιδιαίτερα στην πρόταση για την κάλυψη κατοικιών από σεισμό.
Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της και η συζήτηση σχετικά με το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ασφαλιστική αγορά στην αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων των ζημιών από φυσικές καταστροφές.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο