Ελλάδα|02.12.2019 18:30

Νεκρό αγόρι από ασφυξία στο Ίλιον: Καταγγελία για παραμέληση-Ελεύθεροι οι γονείς

Newsroom

Νέα διάσταση στον τραγικό θάνατο του αγοριού 2,5 ετών στο Ιλιον που βρήκε τραγικό θάνατο όταν κλείστηκε μέσα σε μπαούλο, δίνει το Χαμόγελο του Παιδιού. Την ίδια ώρα, μάλιστα, που οι γονείς του παιδιού αφέθηκαν ελεύθεροι. Και για τους δύο σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το Χαμόγελο του Παιδιού με ανακοίνωσή του, ξεκαθάρισε πως είχε δεχθεί κλήση το Σεπτέμβριο «που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας».

Το χρονικό της τραγωδίας

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Ίλιον, όπου διέμενε η οικογένεια, με τη μητέρα να βρίσκει τα ξημερώματα τον μικρό κλεισμένο σε αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεβάτι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το παιδάκι κοιμόταν και κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα σηκώθηκε και άνοιξε τον αποθηκευτικό χώρο που βρισκόταν κάτω από το κρεβάτι του, με αποτέλεσμα να τον πλακώσει το στρώμα και να βρει τραγικό θάνατο...

Οι γιατροί, δυστυχώς, δεν μπορούσαν να παράσχουν καμία βοήθεια, καθώς το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν διακομίστηκε από τη μητέρα στο νοσοκομείο Ταξιάρχης στο Περιστέρι. Τα ακριβή αίτια, πάντως, θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Ίλιοννεκρό παιδίΧαμόγελο του Παιδιού