Αστυνομικός του Αβραμόπουλου εμπλέκεται στο κύκλωμα του χρυσού
NewsroomΤην άμεση επιστροφή του αστυνομικού -ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού- στην υπηρεσία του από την ομάδα ασφαλείας του Δ. Αβραμόπουλου στην οποία είχε προσφάτως αποσπασθεί, έκανε γνωστή το Πολιτικό Γραφείο του Επιτρόπου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ειδικότερα, από το Πολιτικό Γραφείο του Ευρωπαίου Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου ανακοινώθηκε ότι ο αστυνομικός, που είχε αποσπασθεί στην ομάδα ασφαλείας του Επιτρόπου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, στη συνέχεια μετά από ενημέρωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την εμπλοκή του στην υπόθεση Ριχάρδου, ζητήθηκε η άμεση επιστροφή του στην υπηρεσία του.
Για την όποια εξωυπηρεσιακή του απασχόληση, όταν αποσπάσθηκε, ουδεμία γνώση ή πληροφόρηση είχε, τόσο η υπηρεσία του όσο και ο υπεύθυνος της ομάδας ασφαλείας του Επιτρόπου, διευκρινίζεται.
- Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Καρέ-καρέ οι κινήσεις του δράστη - Τα 3 στοιχεία που αναζητούν οι Αρχές
- «Σάκοι του μποξ» οι εργαζόμενοι που «πληρώνουν» τις βλάβες σε συρμούς του μετρό - Επίθεση σε ηλεκτροδηγό
- Απάτη-μαμούθ σε βάρος εφοπλίστριας: Της άρπαξαν κοσμήματα εκατομμυρίων και μετάλλια από τον βασιλιά Κάρολο
- «Νομίζω ότι τον σκότωσα»: Συνταξιούχος κατέγραψε κατά λάθος τη δολοφονία γείτονά του - Καταδικάστηκε σε ισόβια