Ελλάδα|30.11.2018 14:22

Θρίλερ στη Ρόδο με τη νεκρή γυναίκα με το τατουάζ- Ψάχνουν την ταυτότητά της

Newsroom

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των λιμενικών Ρόδου για να ταυτοποιηθεί το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε στις 28 Νοεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή Φωκίας στους Πεύκους, κοντά στο φυλάκιο Γκίνας, που επισκέπτονται συνήθως οι ψαράδες. Στις έρευνες των λιμενικών συνδράμουν και οι αστυνομικοί. 

Μέχρι χθες, πάντως, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση στις Αρχές για την εξαφάνιση κάποιας γυναίκας. Κι αυτό προκαλεί ανησυχία στις Αρχές, καθώς από την ιατροδικαστική εξέταση νεκροψία – νεκροτομή, προέκυψε ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από πνιγμό τις τελευταίες 48 ώρες πριν την ανεύρεση της σορού της.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, αν και το πτώμα της βρέθηκε γυμνό, δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού ενώ τα τραύματα που φέρει ειδικά στο πρόσωπο αποδίδονται σε πτώση στα βράχια καθώς το σώμα της παρασυρόταν από τα κύματα.

Πιο συγκεκριμένα την 28η Νοεμβρίου 2018 στις 08.45 το Λιμενικό ενημερώθηκε τηλεφωνικά από το λιμενικό κλιμάκιο Λίνδου για την ύπαρξη της σορού στη συγκεκριμένη περιοχή. Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 25 – 35 ετών, ύψους 1.75 μέτρων, με κανονική σωματική διάπλαση, μαύρα μαλλιά που φέρει ένα τατουάζ «τριαντάφυλλο» χρώματος μαύρου και κόκκινου, μεγέθους 20 εκατοστών στη γάμπα του δεξιού της ποδιού.

Έφερε εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματός της. Μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου, πάντως, από τις έρευνες που έγιναν στην ξηρά δεν είχαν βρεθεί ρούχα ή άλλα αντικείμενα ενώ από τις έρευνες κοντά στην περιοχή που βρέθηκε το πτώμα, όπου υπάρχουν κυρίως εξοχικές κατοικίες, κανείς δεν είδε ή άκουσε κάτι, που θα μπορούσε να διαφωτίσει τις έρευνες.

αστυνομίαΛιμενικό Σώμα